2014. augusztus 12., kedd

Titokzatos szereplő az új Bosszúállókban

Különös dolog került a figyelem középpontjába, a nemrég bemutatott új Avengers plakát kapcsán. A Marvel naponta új karakter plakátokat jelentetett meg, melyekből kiderült, hogy a megszokott nagy csapat kiegészül Higanyszállal és Skarlát Boszorkánnyal. (Aki elég türelmes volt és kivárta az Amerika Kapitány - A Tél Katonája stáblistáját, már képernyőn is láthatta őket...)


Ám sokaknak feltűnt a képen még valaki, akiről nem jelent meg külön plakát.  

A titokzatos alak a háttérben lebeg..
Sokat nem kell találgatni, hiszen a háttérben ügyködő alak Victor Shade, azaz Vision, a Marvel világ egyik közismert szereplője. Bár sokak szerint a plakáton szereplő ruha nem egyezik a képregényekben látott Vision hacukával (ezt én nem merem biztosan állítani), ez nem jelent semmit, hiszen vagy a jelmeztervezők frissítették fel kicsit a klasszikus kosztümöt, vagy Tony keze lesz a dologban. (Köztudott, hogy Tony Stark előszeretettel gyárt ruhákat, páncélokat bajtársainak, megnövelve ezzel hatékonyságukat.)
A mondat végére a pontot egyértelműen a nemzetközi filmadatbázis az IMDb teszi fel, hiszen a szereplőgárdában bizony ott van Vision. A dolog slusszpoénja pedig, hogy a J.A.R.V.I.S. hangját adó Paul Bettany neve mellett feltüntetve!
Van egy olyan érzésem, hogy Vision csupán mellékszereplőként fog feltűnni a filmben, de annyi baj legyen, így is kíváncsian várjuk...


Az IMDb szereplőlistája szerint J.A.R.V.I.S. hangja lesz Vision

fotók: marvel.com
forrás: imdb.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése